söndag 8 juni 2014

Räddande riddare...

I veckan som gick var vi på sjukhuset i Ängelholm majoriteten av dagarna, återbesök för Nisse och utvecklingsbedömning för Nellie. Funderar allvarligt snart på att bosätta oss permanent på sjukhuset.

Nisses värden var godkända men det finns definitivt mer utrymme för förbättring. Vi fick korrigera hans doser och ändra lite i basaltiden, ny utvärdering nästa vecka igen. När det gäller Nellie så satte hon ganska omgående hennes nya psykolog på plats genom att rätta honom när det gällde geometri. Vi andra satt i soffan och hade allt att göra för att hålla oss för skratt. Hon är allt underhållande min prinsessa. Psykologen blev lite röd om kinderna.

Underbara barn.

För att kompensera mindre roliga aktiviteter så har vi också passat på att göra roliga saker. Vi har bland annat tittat på riktiga riddare och upplevt äkta tornerspel. Måste säga att jag blev riktigt imponerad! Lilla Nisse var upp över öronen fashinerad av hela upplägget av arrangemanget på Hovdala Slott, medeltidsmarknad, jycklare, uppvisningar mm.


Nisse här tillsammans med sin kompis Oskar.


Denna helgen har dock gått åt att jobba för min del. Det är så betydligt mycket lättare att jobba sina nattskift på sommaren än på vintern. Den korta natten bjuder på underbara scener varje morgon vid soluppgången.


Inga kommentarer: