tisdag 14 april 2015

Projekt förändring...

 Det är dax att vända blad, eller varför inte slå igen hela boken och börja på en ny! Lite så känns det när vi nu bestämt oss för att sälja älskade Wessmantorp. Himmelriket på jorden blev inte riktigt vad man hoppats på, två barn med handikapp, kronisk sjukdom och Tobbe som fick cancer. Det har varit 13 år med upp och nergångar men nu finns det inte mer energi eller vilja att ge detta hem vad det behöver eller förtjänar. Måste säga att det gör ont i hjärtat men man måste inse när det inte går längre.

Har kommit till en punkt nu i livet där man måste börja "sluta orka" och istället säga STOPP redan innan man bryter både ryggen och själen. De senaste årens prövningar har satt sina spår och nu gäller det att ta nya sikten i horisonten och skaka av sig alla stenar som man bär på ryggen. 

Projekt "rensa och sälja" har påbörjats och SITA var här precis och satte en container som ska fyllas med sådant vi inte längre behöver eller som tappat sin användbarhet. Om jag får som jag vill blir det nog en liten garageloppis också i slutet på månaden. 😃

Mäklaren ska också komma hit snart så vi får huset rätt värderat innan det går ut till försäljning! Det bär mycket med sig och jag hoppas det hela går smidigt.

Satte mig nu ner för en kopp kaffe och för att pausa i rensningen och passade på att skriva några rader, det var ju så längesedan sist!!! 

Kram på er alla där ute! ❤️

Inga kommentarer: