måndag 20 december 2010

En tidig julklapp...

Idag har vi fått goda nyheter, man kan nästan säga att det blev en tidig julklapp!
Maken min har sedan länge varit delaktig i en lång uttagningsprocess ang ett jobb han sökt och idag fick han det positiva beskedet att de kommer erbjuda honom en tjänst. =0)

Bilden hittade jag på google...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer i gratulationerna till nya jobbet :)
Trots allt finns det ett ljus i tunneln och en "flyktväg" från aphuset :=) /JK

Wessmantorp sa...

Din tid kommer snart också JK! Vi håller tummarna för dig att allt ska gå vägen och att du snart också får njuta av friheten från g4:s träskmarker...

Anonym sa...

Två eldsjälar försvinner, massor med rutin försvinner, två hjältar lämnar in drifusläsaren, hänger tillbaks nycklarna, lämnar in paddan och stämplar ut. Kvar blir bara tomma minnen, två platser som blir väldigt svåra att fylla ut. Två hjältar som vandrar vidare mot nya mål, i statens tjänst.....G4S Perstorp/Klippan kommer aldrig mer bli sig likt.....

Wessmantorp sa...

Usch, jag blir alldeles tårögt... Vemodigt och vackert på samma gång!

Anonym sa...

Det är inte utan jag misstänker att det är den ena av två självutnämnda hjältar som skrivet inlägget :)? Men visst blir det tomt efter vissa, en god cig vid N2 och lite skitprat...!

Husbonden sa...

Det är inte husbonden som har skrivit så då återstår det bara en. I övrigt tycker jag det var vackert skrivet, samt troligtvis den enda uppskattningen vi kommer att få av någon från företaget.
Jag tror att jag ska kopiera texten och sätta upp det på mitt CV.

Husbonden